fbpx

Novi tretmani

KAVIJAR TRETMAN

*Tretman lica sa visokim performansama i dugotrajnim efektima u borbi protiv preuranjenih znakova starenja kože. Koristi najčišći i najkoncentrovaniji oblik sivog kavijara u obliku višesegmentne maske koja se nanosi na problematične dijelove lica. Sastojci maske imaju snažna antioksidativna i hidratantna svojstva, stimulišu tkivo i kontinuirano obnavljaju ćelije. Lice je osvježeno i duboko hidratizirano, konture su redefinirane. Bore se efikasno brišu sa dugotrajnim efektom koji će trajati danima nakon tretmana.

Trajanje: 50 minuta
Cijena: €72

1

SILHOUETTE MASSAGE

SILHOUETTE MASSAGE je jedinstvena kombinacija anticelulit tehnika, osmišljena na zahtjev klijenata, utemeljena na dugogodišnjem iskustvu našeg stručnog tima.

Za željene rezultate SILHOUETTE MASSAGE objedinjuje:

 • Manuelnu masažu
 • Limfnu drenažu
 • Deep tissue masažu 
 • Masažu abdomena

SILHOUETTE MASSAGE je prilagođenae individualnim potrebama klijenata u zavisnosti od vrste celulita i zahvaćene regije.
Masaža se izvodi upotrebom  100% prirodnih krema, gelova, eteričnih ulja i i uljnih seruma, u čijem sastavu je širok spektar čistih esencijalnih ulja.
Dovedite figuru do savršenstva na potpuno nov način uz SILHOUETTE MASSAGE.

*Za optimalan broj procedura do željenog rezultata, konsultujte stručni tim Splendid Spa terapeuta .

Trajanje: 40 minuta
Cijena: €70

SKULPTURALNA I BUKALNA MASAŽA

Savršena alternativa klasičnom face liftingu i filerima za sve koje žele prirodan i holistički pristup antiageing-u.
Prirodan face lifting lica, vrata i dekoltea.

 • pokreće cirkulaciju
 • uklanja emocionalni stres 
 • oslobađa tenziju u vilici
 • redefiniše opuštene mišiče i popravlja tonus
 • ističe konture lica 
 • briše tragove izražajne facijalne ekspresije
 • koristi se i u rehabilitaciji nakon moždanog udara sa ciljem poboljšanja - atrofiranih mišića, kao i u svrhe umanjenja bola kod migrene
 • koriguje opuštenu kožu podbratka vrata i dekoltea

  60 min| 62,00€

  1

  SLIM DRONE Anticelulitni tretman

  NOVOM DRON KOZMETIČKOM TEHNOLOGIJOM DO SAVRŠENE FIGURE
  U Splendid SPA & Welness Centru od sada su vam dostupni najnoviji Skeyndor tretmani za tijelo bazirani na tehnologiji tzv. kozmetičkog drona. Kozmetički dron je trenutno najnapredniji sistem za precizan odabir ćelija u koje se unose i otpuštaju aktivni sastojci.
  Pricip rada: Dron prodire kroz kožu, ligand selektuje ciljanu ćeliju, kapsula se vezuje za receptor (molekul proteina), dron prodire u ćeliju procesom endocitoze (unošenje makromolekula i rastvora u ćeliju), aktivni sastojci se kontrolisano otpuštaju unutar ćelije, zahvaljujući biokompatibilnom polimeru.

  SLIM DRONE FIRMING

  INDIKACIJE: Opuštena koža, mekani celulit
  DJELOVANJE: Anticelulitni tretman za učvrščivanje, sa snažnim antifibrolitičkim djelovanjem. Pomaže kod smanjenja infiltracije masnog tkiva u dermis, djeluje antiuplano i restrukturira tkivo, poboljšavajući tonus, elastičnost i čvrstinu.

  Tretman sadrži:

  1) Glikolnu kiselinu 32%, za hemijski piling. Tako se uklanja površinski- izumrli sloj kože i omogućava bolja apsorpcija aktivnih sastojaka.
  2) Koncentrat sa učvršćujućim dronom koji podstiče stvaranje kolagena i elastina, Ekstrakt alge Euglene aktivira ćelijsku energiju i redukuje masne naslage. Ektrakt žutog maka ima fibrolitičko delovanje, raspoređuje i redukuje masne naslage, Glikoproteini soje regenerišu i učvršćujuj kožu, Kofein i derivati 4%, povećavaju mikrocirkulaciju i tope masne naslage.
  3) Maska za učvršćivanje na bazi Organskog silikona koji deluje protiv strija i učvršćuje kožu i Derivata vitamina C visoke prodornosti koji učvršćuju kožu i podstiču stvaranje kolagena.

  TRAJANJE: 60 minuta
  CIJENA: €73 

  SLIM DRONE DRAINING-REDUCING

  INDIKACIJE: Tvrdokorni celulit, edematozni celulit, masne naslage
  DJELOVANJE: Anticelulitni tretman za smanjenje masnog tkiva i /ili vodenog volumena. Sadrži kombinaciju ksantina i karnitina koji zajedno sa anticelulitnim dronom (najnaprednija patentirana tehnologija otpuštanja aktivnih sastojaka) podstiču sagorijevanje nakupljenih masnih naslaga u adipocitima. Obogaćen ekstraktom Artičoke, koja drenira i pospješuje metabolizam masti , kao i dodatnim biljnim ekstraktima za jačanje vaskularne propusnosti.

  Tretman sadrži :

  1)Glikolnu kiselinu 32%, za hemijski piling, za uklanjanje površinskog izumrlog sloja kože i poboljšana apsorpcija aktivnih sastojaka.
  2) Koncentrat sa anticelulit dronom koji razbija i sprječava stvaranje masnih naslaga, Artičoka 5%, stimuliše limfni sistem, Karnitin 3%, topi masne naslage i pretvara masti u energiju, Kofein i derivati 5%, povećavaju mikrocirkulaciju i tope masne naslage.
  3) Maska za drenažu na bazi Ekstrakta Zlatice i biljke sa drenažnim efektom i Maslačaka 5%, koji drenira i remineralizuje kožu.
  TRAJANJE: 60 minuta
  CIJENA: €73

  01
  01

  O Splendid SPA centru

  Splendid SPA logo

  Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

  Newsletter

  Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

  Kontaktirajte nas

  Hotel Splendid Conference & SPA Resort
  www.montenegrostars.com
  www.splendidspa-montenegro.com
  spa@montenegrostars.com
  T: +382 33 774 300
  85310 Bečići, Budva, Montenegro