fbpx

Novi tretmani

SLIM DRONE Anticelulitni tretman

NOVOM DRON KOZMETIČKOM TEHNOLOGIJOM DO SAVRŠENE FIGURE
U Splendid SPA & Welness Centru od sada su vam dostupni najnoviji Skeyndor tretmani za tijelo bazirani na tehnologiji tzv. kozmetičkog drona. Kozmetički dron je trenutno najnapredniji sistem za precizan odabir ćelija u koje se unose i otpuštaju aktivni sastojci.
Pricip rada: Dron prodire kroz kožu, ligand selektuje ciljanu ćeliju, kapsula se vezuje za receptor (molekul proteina), dron prodire u ćeliju procesom endocitoze (unošenje makromolekula i rastvora u ćeliju), aktivni sastojci se kontrolisano otpuštaju unutar ćelije, zahvaljujući biokompatibilnom polimeru.

SLIM DRONE FIRMING

INDIKACIJE: Opuštena koža, mekani celulit
DJELOVANJE: Anticelulitni tretman za učvrščivanje, sa snažnim antifibrolitičkim djelovanjem. Pomaže kod smanjenja infiltracije masnog tkiva u dermis, djeluje antiuplano i restrukturira tkivo, poboljšavajući tonus, elastičnost i čvrstinu.

Tretman sadrži:

1) Glikolnu kiselinu 32%, za hemijski piling. Tako se uklanja površinski- izumrli sloj kože i omogućava bolja apsorpcija aktivnih sastojaka.
2) Koncentrat sa učvršćujućim dronom koji podstiče stvaranje kolagena i elastina, Ekstrakt alge Euglene aktivira ćelijsku energiju i redukuje masne naslage. Ektrakt žutog maka ima fibrolitičko delovanje, raspoređuje i redukuje masne naslage, Glikoproteini soje regenerišu i učvršćujuj kožu, Kofein i derivati 4%, povećavaju mikrocirkulaciju i tope masne naslage.
3) Maska za učvršćivanje na bazi Organskog silikona koji deluje protiv strija i učvršćuje kožu i Derivata vitamina C visoke prodornosti koji učvršćuju kožu i podstiču stvaranje kolagena.

TRAJANJE: 60 minuta
CIJENA: €73 

SLIM DRONE DRAINING-REDUCING

INDIKACIJE: Tvrdokorni celulit, edematozni celulit, masne naslage
DJELOVANJE: Anticelulitni tretman za smanjenje masnog tkiva i /ili vodenog volumena. Sadrži kombinaciju ksantina i karnitina koji zajedno sa anticelulitnim dronom (najnaprednija patentirana tehnologija otpuštanja aktivnih sastojaka) podstiču sagorijevanje nakupljenih masnih naslaga u adipocitima. Obogaćen ekstraktom Artičoke, koja drenira i pospješuje metabolizam masti , kao i dodatnim biljnim ekstraktima za jačanje vaskularne propusnosti.

Tretman sadrži :

1)Glikolnu kiselinu 32%, za hemijski piling, za uklanjanje površinskog izumrlog sloja kože i poboljšana apsorpcija aktivnih sastojaka.
2) Koncentrat sa anticelulit dronom koji razbija i sprječava stvaranje masnih naslaga, Artičoka 5%, stimuliše limfni sistem, Karnitin 3%, topi masne naslage i pretvara masti u energiju, Kofein i derivati 5%, povećavaju mikrocirkulaciju i tope masne naslage.
3) Maska za drenažu na bazi Ekstrakta Zlatice i biljke sa drenažnim efektom i Maslačaka 5%, koji drenira i remineralizuje kožu.
TRAJANJE: 60 minuta
CIJENA: €73

01
01

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85315 Bečići, Budva, Montenegro