fbpx

Wellness salon

Naš prostrani Welness salon koji se nalazi na prvom spratu SPA centra je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u spektakularnim sadržajima, dok upijate nezaboravne poglede Jadranskog mora i okoline. Plivajte u našim unutrašnjim bazenima ili osvježite vaš duh u parnom kupatilu. Odaberite blagu saunu i opustite se uz nježnu toplotu, ili probajte bio-saunu i predajte se mirisima ljekovitog bilja i svježeg bora koji stvaraju prirodno egzotičnu atmosferu. Oni slobodnog duha, uživaće u nježnim zvucima hladne vode koja se presipa preko vrelog kamenja, uz spektakularne poglede na more u našoj kamenoj sauni. Fontane leda i sniježni tuš su na raspolaganju da dopune Vaše iskustvo.

Za goste hotela je korišćenje wellness sadržaja uključeno u cijenu smještaja, dok se za spoljne goste korišćenje wellness salona naplaćuje po važećem cjenovniku “SPA & Wellness centra” uz obaveznu prijavu na recepciji Spa centra koja se nalazi na trećem spratu.

ZATVORENI BAZENI

ZATVORENI BAZENI

U okviru Wellness centra nalaze se tri bazena – veliki bazen sa hidromasažerima, mali bazen za djecu i srednji bazen sa vodenim atrakcijama. KORIŠĆENJE SREDNJEG BAZENA JE SAMO ZA OSOBE STARIJE OD 18 GODINA – ADULTS ONLY. Bar koji služi bezalkoholna pića i međuobroke nalazi se blizu velikog bazena i na usluzi je gostima.
BIO-SAUNA SA BOROVIM IGLICAMA

BIO-SAUNA SA BOROVIM IGLICAMA

Iskusite pravu moć prirode! Odmah po ulasku u našu bio-saunu udahnućete božanstvenu aromu borovih iglica koja će Vas uvesti u prijatno sanjarenje.
TRADICIONALNA SAUNA U KAMENU

TRADICIONALNA SAUNA U KAMENU

Smještena u posebnom objektu, ova spektakularna sauna izrađena je u skladu sa dugom rimskom tradicijom. Posjetioci se opuštaju na klupama od kamena dok složeni mehanizam proizvodi paru i toplotu na veoma neuobičajen način.
FINSKA SAUNA

FINSKA SAUNA

Klasična finska sauna je prostrano i prijatno blago osvijetljeno mjesto za opuštanje u miru i tišini. Divan pogled na more predstavlja dodatnu pogodnost ove saune.
BLAGA SAUNA

BLAGA SAUNA

Naša blaga sauna je idealna za one koji traže opuštajuću sesiju topline, a da temperatura ne bude previsoka. Dekorativna posuda od bakra, postavljena na peć, ispunjena je biljem koje širi prijatan miris radi potpunog opuštanja.
TUŠEVI DOŽIVLJAJA

TUŠEVI DOŽIVLJAJA

Nakon Vašeg tretmana ili treninga, zakoračite u jedan od naših tuševa doživljaja i otkrijte rajski osjećaj potpune čistoće. Uz ledenu maglu, tropsku kišu, vodopad i drugo iz širokog spektra doživljaja, Vaš ritual kupanja više nikada neće biti isti.
AMAM PROSTORIJA

AMAM PROSTORIJA

Tradicionalni orijentalni amam je idealan za one koji više vole saune sa nižom temperaturom. Ovdje možete uživati u blagoj pari i hromo terapiji sa Swarovski kristalima.
ZONA ZA RELAKSACIJU

ZONA ZA RELAKSACIJU

Nakon korišćenja sauna opustite se u našoj zoni za relaksaciju, opremljenoj udobnim ležaljkama.

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85310 Bečići, Budva, Montenegro