fbpx

SPA salon

Naš SPA nudi niz prvoklasnih tretmana, za muškarce i žene, uz upotrebu proizvoda profesionalnih SPA brendova “Elemis”, “Christian Breton”, “Skeyndor”, “Haslauer” i “Gerards” kao i program za kupanje “Speedo”.

KRALJEVSKI APARTMAN

KRALJEVSKI APARTMAN

U Kraljevskom apartmanu nalazi se prelijepa kada, dovoljno velika za dvoje, kao i dvije izuzetno udobne ležaljke i dva najsavremenija kreveta za masažu.
RASUL APARTMAN

RASUL APARTMAN

Rasul apartman nudi izuzetno ukrašen Rasul sa dva sjedišta, krevet za “Dry Float” tretman tijela i luksuzan, udoban, savremen krevet za masažu.
PROSTORIJA ZA MASAŽU (ZA PAROVE)

PROSTORIJA ZA MASAŽU (ZA PAROVE)

Opustite se uz zadivljujuće masaže po sopstvenom izboru. Uronite u stanje potpunog fizičkog i duhovnog opuštanja. Bez obzira na to da li ćete izabrati masažu toplim uljima, čokoladom, bazaltnim kamenjem ili masažu za oblikovanje tijela, akcenat je na potpunom blagostanju, a osjećaćete se kao da ste u raju.
PROSTORIJE ZA TRETMANE LICA

PROSTORIJE ZA TRETMANE LICA

U ovim udobnim i ugodnim prostorijama naši gosti mogu uživati u velikom izboru tretmana za njegu lica i vrata – maske za čišćenje lica i hranljive maske, blage masaže i masaže oblikovanja.
PRIVATNA SAUNA

PRIVATNA SAUNA

Gosti SPA centra mogu posjetiti i našu privatnu saunu kako bi sami, ili sa dragom osobom, uživali u tretmanima Splendid SPA centra.
PROSTORIJA ZA “DRY FLOAT” TRETMAN

PROSTORIJA ZA “DRY FLOAT” TRETMAN

“Dry Float” je jedinstveni tretman kojim se postiže izvanredno podmlađivanje kože. Terapija se odvija na posebno izrađenom ležaju sa efektom lebdenja kojim se ponovo proživljava osjećaj djeteta u majčinom naručju. Izaberite omotač – alge, čokolada i med, grožđe, blato, ili nešto drugo – i uživajte u ovom prvoklasnom tretmanu.
SPA SHOP

SPA SHOP

U našoj prodavnici spa kozmetike možete kupiti proizvode ekskluzivnog brenda profesionalne spa kozmetike “Elemis”, kao i brenda “Christian Breton”.
ZONA ZA RELAKSACIJU

ZONA ZA RELAKSACIJU

Nakon tretmana ili u pauzama između njih, uživajte uz šolju čaja u našoj divnoj zoni za relaksaciju, opremljenoj udobnim vodenim krevetima.
GARDEROBA I SOLARIJUM

GARDEROBA I SOLARIJUM

Svaki gost dobija svoj peškir, bademantil i papuče. Sve lične stvari mogu se bezbjedno ostaviti u ormarićima koji se zaključavaju a nalaze se u garderobi. I garderoba za muškarce i garderoba za žene opremljene su solarijumom čije se korišćenje doplaćuje na recepciji SPA centra.

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85310 Bečići, Budva, Montenegro