fbpx

SPA Shop

  • ELEMIS

"Elemis" je vodeći luksuzni britanski brend spa kozmetike i kozmetike za njegu kože koju svake godine koristi čak 6,5 miliona zadovoljnih korisnika spa centara. Uspješna kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka i najnovije tehnologije omogućila je "Elemisu" da na tržište izbaci neke od najuticajnijih proizvoda protiv znakova starenja kože i profesionalne spa terapije koje je industrija ljepote ikada imala.

  • SKEYNDOR

SKEYNDOR je prestižna španska kompanija sa tradicijom dugom preko 50 godina. Specijalizovana je za proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike. Dugogodišnjim iskustvom tima naučnika kompanija SKEYNDOR je stekla povjerenje beauty profesionalaca u više od 40 zemalja svijeta.
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacija visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su SKEYNDOR u vrh svjetske profesionalne kozmetike.

  • SPEEDO

Program za kupanje

02
01

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85310 Bečići, Budva, Montenegro