fbpx

Pravila ponašanja u SPA centru

 ODJEĆA U SPA CENTRU

Tokom Vaše posjete obezbijeđeni su Vam garderobni ormarići,kao i udobni bademantil, peškir i papuče. Predlažemo da sve predmete od vrijednosti ostavite kod kuće ili u hotelskom sefu, jer Splendid spa centar ne može snositi  odgovornost za gubitak, oštećenje ili krađu ličnih stvari.

OTKAZIVANJE

Ako iz bilo kog razloga želite da otkažete tretman, najljubaznije Vas molimo da nas o tome obavijestite najmanje 3 sata prije zakazanog termina. U suprotnom, na račun Vaše sobe će biti naplaćeno 50% od cijene tretmana, kao nadoknada za neblagovremeno otkazivanje.

NEMOJTE KASNITI

Molimo Vas da na zakazani tretman stignete najmanje 15 minuta ranije, kako biste obavili neophodne pripreme za tretman. Imajte u vidu da u slučaju kašnjenja postoji mogućnost da će Vaš tretman biti skraćen, kako bismo poštovali zakazane termine ostalih korisnika naših usluga. Tretman će biti naplaćen u punom iznosu.

ZDRAVSTVENO STANJE

Molimo Vas da nas obavijestite o svim zdravstvenim problemima ili posebnim potrebama prije Vašeg tretmana. Ako ste u drugom stanju ili imate visok pritisak, izbjegavajte sve tretmane koji uključuju izlaganje toploti.

TIHI RAZGOVOR, SPOKOJAN UM

Molimo Vas da u cijelom Spa centru razgovarate tiho, jer je to iskustvo opuštanja, kako za Vas, tako i za druge goste.

NAPOJNICE

Ako zadovoljni iskustvom u Spa centru želite da ostavite napojnicu, one će biti primljene uz zahvalnost. Iznos napojnice određuje sam gost po svojoj želji i nije uključen u cijene naših usluga.

POLITIKA VEZANA ZA MOBILNE TELEFONE

Razumijemo Vašu potrebu da ostanete u dometu. Međutim, za dobrobit naših gostiju, upotreba mobilnih telefona nije dozvoljena u SPA i Wellness centru.

BAZENI

Veliki bazen je namijenjen za korišćenje isključivo korisnicima svih uzrasta s tim što djeca do 3 godine moraju koristiti specijalne pelene za kupanje.
KORIŠĆENJE SREDJEG BAZENA JE SAMO ZA OSOBE STARIJE OD 18 GODINA – ADULTS ONLY.
Mali bazen je namijenjen djeci svih uzrasta s tim što djeca do 3 godine moraju koristiti specijalne pelene.

DJECA U SPA CENTRU

Djeca mlađa od 14 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe.
Djeci mlađoj od 14 godina nije dozvoljen boravak u saunama i zoni za relaksaciju.

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85315 Bečići, Budva, Montenegro