fbpx

Masaže

ONLINE REZERVACIJE

Za spoljne goste neophodna je uplata avansa od 50% prilikom rezervacije tretmana.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapijska procedura iz domena fizikalne terapije, ne samo što opušta, već pomaže rješavanju problema koje klijent ima sa mekim tkivima (mišića, zglobova, ligamenata, tetiva,...). Zbog izuzetnog terapijskog efekta preporučuje se kod svih bolnih stanja lokomotornog sistema.

masaža cijelog tijela......... 75 min| 103,00€
masaža cijelog tijela......... 50 min| 80,00€
masaža vrata i leđa.......... 25 min| 45,00€
masaža stopala................25 min| 45,00€
masaža nogu....................25 min| 45,00€

 

SPLENDID SPA MASAŽA LICA

Masaža lica, dekoltea i skalpa. Brzo otklanja zamor, stres i pad energije.

25 min| 45,00€

AROMA MASAŽA

Opuštajuća masaža cijelog tijela zasnovana na principima aromaterapije. Kombinacije osnovnih ulja (maslinovo, bademovo) i aromatičnih esencijalnih ulja (citrusa, mediteranskog i egzotičnog bilja), blagotvorno djeluje na duh i tijelo i dovodi do duboke i prolongirane relaksacije.

50 min| 68,00€

RELAX MASSAGE

50 min| 68,00€

DEEP TISSUE MASAŽA

Vrlo intenzivna masaža koja objedinjuje tradicionalne istočnjačke i konvencionalne evropske tehnike. Akcenat je dat na tretiranju dubokih mišićnih grupa leđa i nogu.

50 min| 91,00€

BAMBOO MASAŽA

Specifična tehnika masaže koja se izvodi setom bambusovih štapova. Masažom su obuhvaćeni svi djelovi tijela i lice. Ovom tehnikom smanjuje se mišićna napetost, aktivira periferna cirkulacija i limfni sistem. Osim što potpuno opušta i smiruje organizam, ova tehnika je pogodna za oblikovanje siluete.

50 min| 80,00€

SASSI DEI VULCANO

Kombinovana tehnika manuelne i masaže vulkanskim kamenjem. Osnova ovog tretmana je energetski i toplotni kapacitet kamenja sačinjenog od vulkanske lave koje se zagrijava na 60°C. Pored evidentnog terapijskog efekta, masaža vulkanskim kamenjem energetski balansira organizam.

75 min| 91,00€

PANTAI LUAR LICA I TIJELA

Poseban oblik masaže tijela i lica koji potiče sa Dalekog istoka. Tretman se izvodi specijalno pripremljenim biljnim vrećicama. Para zagrijana na temperaturi od 50 do 60°C, prolazi kroz vrećice i omogućava prodiranje biljnih esencija u kožu. Dugim pravolinijskim i spiralnim pokretima prate se konture ekstremiteta i leđa i obrađuju gotovo sve mišićne grupe. Efekat ovog tretmana je višestruk, od njege i hidratacije kože, preko opuštajućeg dejstva na mišiće, do poboljšanja periferne cirkulacije i stimulacije limfnog sistema.

70 min| 81,00€ (Body Massage)
25 min| 56,00€ (Face Massage)

SHIATSU

Japanska holistička tehnika bazirana na doktrini kineske tradicionalne medicine. Sistem energetskih putanja (meridijana) i vitalnih tačaka na njima predstavljaju osnovu ove masaže. Osim pritiska prstom, dlanom, stopalom duž meridijana, u sklopu ove masaže rade se takođe posebni vidovi trakcije i mobilizacije perifernih zglobova.

75 min| 103,00€

MASAŽA ZA BUDUĆE MAME

Masaža prilagođena svakoj fazi trudnoće. Ublažava napetost u leđima i otok na nogama i rukama, blagotvorno djeluje na opšte stanje duha i tijela. Preporučuje se:
1 tretman svake druge nedjelje u 1/2 tromjesečju,
1 tretman svake nedjelje poslednja 3 mjeseca trudnoće

75 min| 103,00€

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85310 Bečići, Budva, Montenegro