fbpx

Preporučeni tretmani

ONLINE REZERVACIJE

Za spoljne goste neophodna je uplata avansa od 50% prilikom rezervacije tretmana.

SHIATSU

Japanska holistička tehnika bazirana na doktrini kineske tradicionalne medicine. Sistem energetskih putanja (meridijana) i vitalnih tačaka na njima predstavljaju osnovu ove masaže. Osim pritiska prstom, dlanom, stopalom duž meridijana, u sklopu ove masaže rade se takođe posebni vidovi trakcije i mobilizacije perifernih zglobova.

75 min | 103,00€

PANTAI LUAR LICA I TIJELA

Poseban oblik masaže tijela i lica koji potiče sa Dalekog istoka. Tretman se izvodi specijalno pripremljenim biljnim vrećicama. Para zagrijana na temperaturi od 50 do 60°C, prolazi kroz vrećice i omogućava prodiranje biljnih esencija u kožu. Dugim pravolinijskim i spiralnim pokretima prate se konture ekstremiteta i leđa i obrađuju gotovo sve mišićne grupe. Efekat ovog tretmana je višestruk, od njege i hidratacije kože, preko opuštajućeg dejstva na mišiće, do poboljšanja periferne cirkulacije i stimulacije limfnog sistema.

50 min | 81,00€
25 min | 56,00€

PRO-COLLAGEN AGE DEFY

Anti-age tretman za podmlađivanje morskim kolagenom uz crveni koral koji snabdijeva kožu kiseonikom. Klinička istraživanja su potvrdila da je ovo najefikasniji tretman za smanjivanje mimičnih bora.

70 min | 125,00€

TIMELESS PRODIGY

Luksuzni anti-age tretman. Matične ćelije ruža, 5 hormona rasta, ekstrakt bijelog tartufa i gljive kombuhe, teprenon i mnogi drugi sastojci višestruko djeluju na ćelije kože. Stimulišu nastanak novih ćelija, štite DNK od oksidativnog stresa i djeluju na anti-age gene. Koža se regeneriše i revitalizuje, a sjajni rezulta su vidljivi i u teksturi i gustini kože.

70 min| 151,00€

APSOLUTE SPA RITUAL

Savršen tretman za njegu kože od glave do pete. Izaberite jedan od naprednih Elemis tretmana lica i u kombinaciji sa snažnim efektima Elemis Deep Tissue masaže i rezultati će biti vidljivi odmah.

120 min| 174,00€

SAPPHIR EXPERIENCE

Tretman koji umiruje, revitalizuje i hrani kožu. Specijalna maska bogata mineralima daje blistav i svjetlucav izgled.

60 min| 68,00€

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85310 Bečići, Budva, Montenegro