fbpx

Anticelulit program

ONLINE REZERVACIJE

CELLUTOX AROMA SPA OCEAN WRAP

Detoks mješavina esencijalnih ulja kleke i limuna oslobodiće vašu kožu štetnih sastojaka, očistiti pore i podspješiti protok materija. Ovaj tretman, koji sprečava zadržavanje vode u organizmu, je pravi izbor u borbi protiv celulita.

60 min| 73,00€

TARGET TONING TIGHTENER

Sistemski pristup korekciji kontura tijela, koji podrazumijeva upotrebu lipolitičkog seruma, kreme za učvršćivanje i maske. Preparati se nanose na problematične zone koje se tretiraju manuelnim tehnikama, sa ciljem ubrzavanja limfnog toka i samim tim drenaže viška tjelesne tečnosti.

60 min| 83,00€

TRETMAN TIJELA MEDOM

Tretman tijela sa 100 % prirodnim preparatima. Med u kombinaciji sa tri vrste biljnih seruma, kreiranih za tretman tvrdog ili difuzno raspoređenog celulita, daje odlične rezultate. Ritmički vakuum pokreti i vibracije, podspješuju perifernu cirkulaciju i limfni sistem, te čiste i toniziraju kožu.

60 min| 62,00€

BANDAGE

Tretman za korekciju siluete u kojem se tijelo bandažira elastičnim zavojima natopljenim gelom sa aktivnim
sastojcima. U ponudi su dvije vrste ovog tretmana:
coffee slim (izraženo drenažno i lipolitičko dejstvo)
karnitin gel (izraženo lipolitičko i redukciono dejstvo, poboljšava tonus kože)

60 min| 83,00€

BLUE MASK LAMINARIA

Tretman za probleme kože i potkožnog tkiva (celulit, strije i opuštenost kože). Izvodi se maskom od alge laminarije u kombinaciji sa termoaktivnim gelom, kao i hidro i lipo serumima. Odabirom navedenih preparata tretman se modifikuje u zavisnosti od konkretnog problema kože i potkožnog tkiva.

60 min| 83,00€

BODY SCULP

Intenzivan tretman za uklanjanje tvrdokornog celulita. Snažno djeluje na rastvaranje čvrstih masnih naslaga i smanjenje nadutosti (anti-water efekat).

60 min| 73,00€

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85315 Bečići, Budva, Montenegro