fbpx

Anticelulit program

ONLINE REZERVACIJE

CELLUTOX AROMA SPA OCEAN WRAP

Detoks mješavina esencijalnih ulja kleke i limuna oslobodiće vašu kožu štetnih sastojaka, očistiti pore i podspješiti protok materija. Ovaj tretman, koji sprečava zadržavanje vode u organizmu, je pravi izbor u borbi protiv celulita.

60 min| 73,00€

TARGET TONING TIGHTENER

Sistemski pristup korekciji kontura tijela, koji podrazumijeva upotrebu lipolitičkog seruma, kreme za učvršćivanje i maske. Preparati se nanose na problematične zone koje se tretiraju manuelnim tehnikama, sa ciljem ubrzavanja limfnog toka i samim tim drenaže viška tjelesne tečnosti.

60 min| 83,00€

TRETMAN TIJELA MEDOM

Tretman tijela sa 100 % prirodnim preparatima. Med u kombinaciji sa tri vrste biljnih seruma, kreiranih za tretman tvrdog ili difuzno raspoređenog celulita, daje odlične rezultate. Ritmički vakuum pokreti i vibracije, podspješuju perifernu cirkulaciju i limfni sistem, te čiste i toniziraju kožu.

60 min| 62,00€

BANDAGE

Tretman za korekciju siluete u kojem se tijelo bandažira elastičnim zavojima natopljenim gelom sa aktivnim
sastojcima. U ponudi su dvije vrste ovog tretmana:
coffee slim (izraženo drenažno i lipolitičko dejstvo)
karnitin gel (izraženo lipolitičko i redukciono dejstvo, poboljšava tonus kože)

60 min| 83,00€

BLUE MASK LAMINARIA

Tretman za probleme kože i potkožnog tkiva (celulit, strije i opuštenost kože). Izvodi se maskom od alge laminarije u kombinaciji sa termoaktivnim gelom, kao i hidro i lipo serumima. Odabirom navedenih preparata tretman se modifikuje u zavisnosti od konkretnog problema kože i potkožnog tkiva.

60 min| 83,00€

BODY SCULP

Intenzivan tretman za uklanjanje tvrdokornog celulita. Snažno djeluje na rastvaranje čvrstih masnih naslaga i smanjenje nadutosti (anti-water efekat).

60 min| 73,00€

SLIM DRONE Anticelulitni tretman

NOVOM DRON KOZMETIČKOM TEHNOLOGIJOM DO SAVRŠENE FIGURE
U Splendid SPA & Welness Centru od sada su vam dostupni najnoviji Skeyndor tretmani za tijelo bazirani na tehnologiji tzv. kozmetičkog drona. Kozmetički dron je trenutno najnapredniji sistem za precizan odabir ćelija u koje se unose i otpuštaju aktivni sastojci.
Pricip rada: Dron prodire kroz kožu, ligand selektuje ciljanu ćeliju, kapsula se vezuje za receptor (molekul proteina), dron prodire u ćeliju procesom endocitoze (unošenje makromolekula i rastvora u ćeliju), aktivni sastojci se kontrolisano otpuštaju unutar ćelije, zahvaljujući biokompatibilnom polimeru.

SLIM DRONE FIRMING

INDIKACIJE: Opuštena koža, mekani celulit
DJELOVANJE: Anticelulitni tretman za učvrščivanje, sa snažnim antifibrolitičkim djelovanjem. Pomaže kod smanjenja infiltracije masnog tkiva u dermis, djeluje antiuplano i restrukturira tkivo, poboljšavajući tonus, elastičnost i čvrstinu.

Tretman sadrži:

1) Glikolnu kiselinu 32%, za hemijski piling. Tako se uklanja površinski- izumrli sloj kože i omogućava bolja apsorpcija aktivnih sastojaka.
2) Koncentrat sa učvršćujućim dronom koji podstiče stvaranje kolagena i elastina, Ekstrakt alge Euglene aktivira ćelijsku energiju i redukuje masne naslage. Ektrakt žutog maka ima fibrolitičko delovanje, raspoređuje i redukuje masne naslage, Glikoproteini soje regenerišu i učvršćujuj kožu, Kofein i derivati 4%, povećavaju mikrocirkulaciju i tope masne naslage.
3) Maska za učvršćivanje na bazi Organskog silikona koji deluje protiv strija i učvršćuje kožu i Derivata vitamina C visoke prodornosti koji učvršćuju kožu i podstiču stvaranje kolagena.

TRAJANJE: 60 minuta
CIJENA: €73 

SLIM DRONE DRAINING-REDUCING

INDIKACIJE: Tvrdokorni celulit, edematozni celulit, masne naslage
DJELOVANJE: Anticelulitni tretman za smanjenje masnog tkiva i /ili vodenog volumena. Sadrži kombinaciju ksantina i karnitina koji zajedno sa anticelulitnim dronom (najnaprednija patentirana tehnologija otpuštanja aktivnih sastojaka) podstiču sagorijevanje nakupljenih masnih naslaga u adipocitima. Obogaćen ekstraktom Artičoke, koja drenira i pospješuje metabolizam masti , kao i dodatnim biljnim ekstraktima za jačanje vaskularne propusnosti.

Tretman sadrži :

1)Glikolnu kiselinu 32%, za hemijski piling, za uklanjanje površinskog izumrlog sloja kože i poboljšana apsorpcija aktivnih sastojaka.
2) Koncentrat sa anticelulit dronom koji razbija i sprječava stvaranje masnih naslaga, Artičoka 5%, stimuliše limfni sistem, Karnitin 3%, topi masne naslage i pretvara masti u energiju, Kofein i derivati 5%, povećavaju mikrocirkulaciju i tope masne naslage.
3) Maska za drenažu na bazi Ekstrakta Zlatice i biljke sa drenažnim efektom i Maslačaka 5%, koji drenira i remineralizuje kožu.
TRAJANJE: 60 minuta
CIJENA: €73

SILHOUETTE MASSAGE

SILHOUETTE MASSAGE je jedinstvena kombinacija anticelulit tehnika, osmišljena na zahtjev klijenata, utemeljena na dugogodišnjem iskustvu našeg stručnog tima.

Za željene rezultate SILHOUETTE MASSAGE objedinjuje:

  • Manuelnu masažu
  • Limfnu drenažu
  • Deep tissue masažu 
  • Masažu abdomena

SILHOUETTE MASSAGE je prilagođenae individualnim potrebama klijenata u zavisnosti od vrste celulita i zahvaćene regije.
Masaža se izvodi upotrebom  100% prirodnih krema, gelova, eteričnih ulja i i uljnih seruma, u čijem sastavu je širok spektar čistih esencijalnih ulja.
Dovedite figuru do savršenstva na potpuno nov način uz SILHOUETTE MASSAGE.

*Za optimalan broj procedura do željenog rezultata, konsultujte stručni tim Splendid Spa terapeuta .

Trajanje: 40 minuta
Cijena: €70

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85315 Bečići, Budva, Montenegro