fbpx

SPA Shop

ELEMIS

"Elemis" je vodeći luksuzni britanski brend spa kozmetike i kozmetike za njegu kože koju svake godine koristi čak 6,5 miliona zadovoljnih korisnika spa centara. Uspješna kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka i najnovije tehnologije omogućila je "Elemisu" da na tržište izbaci neke od najuticajnijih proizvoda protiv znakova starenja kože i profesionalne spa terapije koje je industrija ljepote ikada imala.

SPEEDO

Program za kupanje

CHRISTIAN BRETON

Poznat i nadaleko, izvan granica Francuske, proizvodi "Christian Breton" danas se izvoze u više od 50 zemalja širom svijeta. Osnovan 1990. godine, ovaj brend je danas jedno od najvećih imena francuske kozmetike i prepoznat je po inovacijama i učinku svojih formula. Njegov tvorac se okružio timom naučnika, farmaceuta i kozmetičara kako bi napravio i razvio liniju proizvoda za njegu kože i šminke koji na najbolji način ispunjavaju potrebe žena. Christian Breton potvrđuje svoju poziciju vizionara u oblasti kozmetike. Pravi je tvorac kozmetičke njege, i svjestan je potreba žena kako bi ispred svog vremena stvorio ljepotu.

SKEYNDOR

SKEYNDOR je prestižna španska kompanija sa tradicijom dugom preko 50 godina. Specijalizovana je za proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike. Dugogodišnjim iskustvom tima naučnika kompanija SKEYNDOR je stekla povjerenje beauty profesionalaca u više od 40 zemalja svijeta.
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacija visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su SKEYNDOR u vrh svjetske profesionalne kozmetike.

02
01

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85315 Bečići, Budva, Montenegro