Tretmani na popustu

TRETMANI ZA LICE

BOTOX SIGNATHURE FACIAL

I botox bez igle je moguć! Odlična prevencija nastanka novih bora i tretman za pojačan efekat klasične upotrebe botoxa. U tretmanu se koristi peptid sličan zmijskom otrovu, u kombinaciji sa ekstraktom kavijara i kolagena. Pogodan je za sve tipove kože i osobe svih starosnih dobi.

104,00 /83,20

GLOBAL LIFT

Tretman namijenjen zreloj, umornoj koži. Podmlađuje, učvršćuje i stvara prirodan i dugotrajan lifting efekat.

94,00€/75,20€

 

TRETMAN ZA TIJELO

DRY FLOAT TRETMAN

Specijalno dizajnirani vodeni krevet (soft pack sistem), namijenjen je za razne vrste pakovanja tijela. Fantastičan osjećaj lebdenja dodatno relaksira pružajući jedinstven doživljaj. U zavisnosti od želja i potreba klijenata u ponudi je nekoliko vrsta pakovanja na bazi: kozjeg mlijeka, čokolade, meda, morskih algi ili prirodnih organskih peloida.

52,00€/41,60€

 

ANTICELULIT TRETMAN

BLUE MASK LAMINARIA

Tretman za probleme kože i potkožnog tkiva (celulit, strije i opuštenost kože). Izvodi se maskom od alge laminarije u kombinaciji sa termoaktivnim gelom, kao i hidro i lipo serumima. Odabirom navedenih preparata tretman se modifikuje u zavisnosti od konkretnog problema kože i potkožnog tkiva.

83,00€/66,40€

ODABERITE I ZABLISTAJTE:

+382 33 774 300
spa@montenegrostars.com

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Dobićete najviše dva mejla nedeljno

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85315 Bečići, Budva, Montenegro